Over ons

Bouwhuis Enthoven B.V. is gespecialiseerd in het produceren van vloeibare en gedroogde eiproducten als ingrediënt voor de voedingsmiddelenindustrie.

In ons bedrijf in Raalte zorgen ruim 80 medewerkers ervoor dat dagelijks meer dan 3 miljoen eieren worden verwerkt tot een compleet assortiment vloeibare en gedroogde eiproducten van de hoogste kwaliteit.

Wij zijn dé betrouwbare partner voor veilige, functionele en efficiënt geproduceerde eiproducten en waar samenwerking met onze klanten voorop staat.

Bouwhuis Enthoven, for your food only.

Food safety  

Bouwhuis Enthoven levert veilige eiproducten. Dat is voor ons een tweede natuur. Met de inrichting van onze processen sluiten we besmettingen uit. Onze pasteurisatieprocessen zijn gevalideerd en daarmee doeltreffend. Daarnaast wordt ons personeel continu geschoold in voedselveiligheid.
Lees meer...

vakbekwame medewerkers

productcontrole

hoogwaardige technologie

procescontrole

Een gecertificeerde kwaliteit is van belang, omdat u alleen dan weet dat de kwaliteit in objectieve zin gewaarborgd is. Door op de logo's links te klikken, kunt u de kwaliteitscertificaten van Bouwhuis Enthoven inzien.