Visie

Functioneel, veilig, duurzaam en efficiënt

In een wereld waar in toenemende mate wordt gevraagd naar gezonde en lekkere voeding speelt Bouwhuis Enthoven een prominente rol. Met verse eieren uit kipvriendelijke productiesystemen worden functionele ingrediënten voor de voedingsmiddelenindustrie ontwikkeld en duurzaam geproduceerd.

Belangrijke speerpunten van Bouwhuis Enthoven zijn productie en ontwikkeling van functionele en voedselveilige eiproducten, tegen de laagst mogelijke kostprijs. Samenwerking met onze afnemers staat daarbij centraal. 

Continue kwaliteitsverbetering en borging van voedselveiligheid zijn belangrijke basisvoorwaarden in onze dagelijkse bedrijfsvoering. Daarom is Bouwhuis Enthoven onder meer ISO- en HACCP-gecertificeerd en BRC-geaccrediteerd. Duurzame productiemethoden van onze grondstoffen en een duurzaam productieproces zijn voor ons vanzelfsprekend. 

Onze zeer moderne productiefaciliteiten en de samenwerking binnen de Gebr. van Beek Group bieden het fundament om bovenstaande ambities ook daadwerkelijk te realiseren.

Bouwhuis Enthoven eiproducten. For your food only.

 

Food safety  

Bouwhuis Enthoven levert veilige eiproducten. Dat is voor ons een tweede natuur. Met de inrichting van onze processen sluiten we besmettingen uit. Onze pasteurisatieprocessen zijn gevalideerd en daarmee doeltreffend. Daarnaast wordt ons personeel continu geschoold in voedselveiligheid.
Lees meer...

productcontrole

hoogwaardige technologie

vakbekwame medewerkers

procescontrole

Een gecertificeerde kwaliteit is van belang, omdat u alleen dan weet dat de kwaliteit in objectieve zin gewaarborgd is. Door op de logo's links te klikken, kunt u de kwaliteitscertificaten van Bouwhuis Enthoven inzien.