Actuele vacatures

Bij Bouwhuis Enthoven werken ruim 80 mensen. We zijn onderdeel van de Gebr. Van Beek Group en zijn volop in ontwikkeling. Klanten vragen van ons dagelijks een olympische prestatie en om dit waar te maken in combinatie met onze ambities, zoeken we regelmatig gemotiveerde en gekwalificeerde collega's in alle geledingen van het bedrijf.


Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures:

All Round Storingsmonteur 

 

 Klik hier voor het overzicht van alle vacatures wat betreft de gehele Gebr. van Beek Group.

 

Open sollicitaties

We komen altijd graag in contact met gekwalificeerde en gemotiveerde mensen. Dus heb je opleidingen binnen onze branche afgerond en/of beschik je over relevante werkervaring, laat het ons dan weten.

Stuur een open sollicitatiebrief met curriculum vitae per mail naar onze personeelsfunctionaris, mevrouw H. Bloem: hanneke@gebrvanbeek.nl

Food safety  

Bouwhuis Enthoven levert veilige eiproducten. Dat is voor ons een tweede natuur. Met de inrichting van onze processen sluiten we besmettingen uit. Onze pasteurisatieprocessen zijn gevalideerd en daarmee doeltreffend. Daarnaast wordt ons personeel continu geschoold in voedselveiligheid.
Lees meer...

productcontrole

hoogwaardige technologie

vakbekwame medewerkers

procescontrole

Een gecertificeerde kwaliteit is van belang, omdat u alleen dan weet dat de kwaliteit in objectieve zin gewaarborgd is. Door op de logo's links te klikken, kunt u de kwaliteitscertificaten van Bouwhuis Enthoven inzien.