Onze kernwaarden

Bouwhuis Enthoven is uw efficiënte, duurzame en betrouwbare partner voor veilige en functionele eiproducten.

Onze bedrijfsvoering is op basis van onderliggende beginselen gericht op integriteit, betrouwbaarheid en doelgerichte interactie. 

Samenwerking 

Wij willen langdurig samenwerken met onze partners om hen te kunnen voorzien van producten met een hoge kwaliteit, die bovendien voldoen aan alle specifieke vereisten en bijdragen aan het verlagen van de kostprijs.

We trainen doorlopend de vaardigheden en gespecialiseerde kennis van onze medewerkers om te zorgen voor een continue verbetering. Dit is tevens van fundamenteel belang om kwalitatieve en kwantitatieve groei te realiseren.

Duurzaam ondernemen

Een duurzame samenleving voor de volgende generatie wordt gebouwd op de fundamenten van vandaag. Daar zetten we ons graag, samen met anderen, extra voor in.

Wettelijke naleving

Bouwhuis Enthoven voldoet en confirmeert zich aan alle toepasselijke wetten, regelgeving en wettelijke eisen. Ook alle werknemers van Bouwhuis Enthoven dienen zich hieraan te commiteren.

Werkrelatie met personeel 

Bouwhuis Enthoven biedt elke werknemer een veilige en gezonde werkomgeving. Daarnaast bieden wij elke werknemer gelijke kansen. Ons bedrijf tolereert geen seksuele intimidatie of discriminatie op basis van ras, godsdienst, geslacht of herkomst.

Food safety  

Bouwhuis Enthoven levert veilige eiproducten. Dat is voor ons een tweede natuur. Met de inrichting van onze processen sluiten we besmettingen uit. Onze pasteurisatieprocessen zijn gevalideerd en daarmee doeltreffend. Daarnaast wordt ons personeel continu geschoold in voedselveiligheid.
Lees meer...

hoogwaardige technologie

productcontrole

procescontrole

vakbekwame medewerkers

Een gecertificeerde kwaliteit is van belang, omdat u alleen dan weet dat de kwaliteit in objectieve zin gewaarborgd is. Door op de logo's links te klikken, kunt u de kwaliteitscertificaten van Bouwhuis Enthoven inzien.