Weight and performance management

Bij ons bent u aan het juiste adres voor onderscheidende eiwtpoeders in een proteïnemix voor weight and performance management. Diverse gedroogde eiproducten helpen u bij de samenstelling van het optimale mengsel. We leveren u speciaal voor dit segment ontwikkelde producten. Prima te doseren en te mengen. Zo onstaat er een optimale mix van functionele ingredienten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze speciale eiwitpoeders voor uw producten, onze specialist op dit gebied helpt u graag verder.

Food safety  

Bouwhuis Enthoven levert veilige eiproducten. Dat is voor ons een tweede natuur. Met de inrichting van onze processen sluiten we besmettingen uit. Onze pasteurisatieprocessen zijn gevalideerd en daarmee doeltreffend. Daarnaast wordt ons personeel continu geschoold in voedselveiligheid.
Lees meer...

productcontrole

vakbekwame medewerkers

hoogwaardige technologie

procescontrole

Een gecertificeerde kwaliteit is van belang, omdat u alleen dan weet dat de kwaliteit in objectieve zin gewaarborgd is. Door op de logo's links te klikken, kunt u de kwaliteitscertificaten van Bouwhuis Enthoven inzien.