Bakkerij

Voor vele bakkerijproducten is heelei een onmisbaar ingrediënt. Bij Bouwhuis Enthoven bepaalt u uit welk houderijsysteem de eieren afkomstig zijn voor uw product. Wij leveren heelei op basis van scharreleieren, vrije uitloopeieren en zelfs biologische eieren.

Naast vloeibaar heelei en eigeel leveren we ook heeleipoeder, eigeelpoeder, diverse onderscheidende functionele eiwitpoeders en kristaleiwit met een unieke schuimstabiliteit voor uw bakkerijproducten. Kijk eens bij 'onze producten' voor alle specificaties.

 

 

 

Food safety  

Bouwhuis Enthoven levert veilige eiproducten. Dat is voor ons een tweede natuur. Met de inrichting van onze processen sluiten we besmettingen uit. Onze pasteurisatieprocessen zijn gevalideerd en daarmee doeltreffend. Daarnaast wordt ons personeel continu geschoold in voedselveiligheid.
Lees meer...

procescontrole

hoogwaardige technologie

vakbekwame medewerkers

productcontrole

Een gecertificeerde kwaliteit is van belang, omdat u alleen dan weet dat de kwaliteit in objectieve zin gewaarborgd is. Door op de logo's links te klikken, kunt u de kwaliteitscertificaten van Bouwhuis Enthoven inzien.